FAQ

Waarom is My Amazing Cat het beste kattenspeelgoed ooit?

Drie redenen:

Katten vinden het geweldig en het is goed voor hen. My Amazing Cat neemt onweerstaanbaar deel aan hun wild instinct om te jagen, te snuffelen, te krabben en beloningen op te halen – ze te laten spelen en actief te houden. Het helpt ook om het eten te vertragen om het gewicht te beheersen en de spijsvertering te verbeteren. Dierenartsen bevelen Cat Amazing om deze redenen aan.

Mensen zijn er dol op. Het geeft je inzicht in de ongelooflijke werkende geest van je kat. Welke slimme strategieën bedenken ze om de moeilijkste levels te verslaan?

De planeet houdt ervan. My Amazing Cat is gemaakt van 100% gerecycled karton en 100% bedrukt met metaalvrije inkten – waardoor het het meest milieuvriendelijke speelgoed in zijn soort is.

En dat maakt My Amazing Cat tot het beste kattenspeeltje ooit!Waarom karton?

Omdat het letterlijk het perfecte materiaal is – en we hebben ze allemaal overwogen. Allereerst is er niets dat katten meer liefhebben dan karton – dit is bekend.

Niets anders heeft die heerlijk zacht-ruwe textuur en maakt dat hemels krassend geluid wanneer je erop klauwt. Niets!!

Ons karton is versterkt en extra duurzaam. Het inzetstuk dat de niveaus verdeelt, dient ook als een schot, wat betekent dat het geen enkel probleem is om zware katten (of zelfs meerdere) er bovenop te laten zitten of springen!

Als een bonus is het ook licht van gewicht, waardoor het kan glijden – wat bijdraagt ​​aan de uitdaging en amusement.

Krasachtig, sterk, licht en milieuvriendelijk – dat is wat karton het materiaal maakt dat katten en onze planeet het meest waarderen!

Is het duurzaam?

Ja. Ons karton is versterkt en gaat bij de meeste katten erg lang mee.

Zal het slijten? Zeker, uiteindelijk. Hoe snel hangt af van de wreedheid van je huisdier en hoeveel ze genieten van hun My Amazing Cat. Uiteindelijk, hoe sneller het verslijt, hoe meer je kat ermee speelde – en is dat niet het hele punt?

Anders gezegd, zou je liever een onberispelijke plastic gizmo hebben waar je kat ooit mee gespeeld heeft, of een door de strijd gedragen My Amazing Cat die dol is geweest op de dood? Niet zeker? Vraag het aan je kat!

Is het makkelijk in elkaar te zetten?

Zeker, dit is heel eenvoudig! Bekijk hiervoor onze ‘ in elkaar zetten ‘ pagina.

Wat zijn de afmetingen?

In elkaar gezet – 35 cm lang, 22 cm breed en 8,87 cm hoog – precies de juiste maat!

Mijn kat is verslaafd, wat nu?

Mooi! Maak een ​​video, plaats hem op social media #myamazingcat.nl of @myamazingcat.nl natuurlijk.

Mijn kat is niet geïnteresseerd, hoe kan dat?

Ok, in de eerste plaats – zorg ervoor dat je snoepjes gebruikt. Dat is de sleutel – sommige katten zullen binnen met speelgoed spelen, maar velen zijn binnen niet vooruit te branden tenzij er iets lekkers op het spel staat!

Zorg er ook voor dat ze je zien en horen dat je de snoepjes erin legt – idealiter enige tijd na hun meest recente maaltijd.

Je kunt er ook een klein snuifje kattenkruid in doen (wrijf het niet aan de buitenkant, want dan krijg je kauwgom). Of wrijf het op hun favoriete kleine speelgoed en leg dat in de My Amazing Cat – werkt ook.

Dan is een ook nog een klein percentage van de katten dat gewoon niet geïnteresseerd is in de My Amazing Cat – als de jouwe een van hen is, gefeliciteerd, heb je een volledig lui en bedorven kat opgevoed.

Stuur ‘m als beloning terug, (de My Amazing Cat, niet de kat) en we geven je een 100% restitutie. Dat klopt – niet 100% tevreden, we betalen je geld terug – zonder vragen.

Wat is jullie retour termijn?

Je kunt de My Amazing Cat binnen 30 dagen ongebruikt retour sturen voor een 100% restitutie.

Ik wil graag My Amazing Cat in mijn winkel verkopen, kan dit?

Maar natuurlijk kan dit! Ga dan naar onze groothandel pagina en neem contact met ons op!